Серенада Асо СК

5,80 лв.46,00 лв.

(Безплатна доставка над 150 лв. и тегло под 5 кг. до офис на Еконт)
Код: Няма Категории: ,
Търговско наименование СЕРЕНАДА АСО СК
Тип фунгицид
Активни вещества Bacillus amyloliquefaciens 14.1 г/л
Производител Bayer
Категория на употреба непрофесионална

с комбинирано (системно и несистемно действие)

Активно вещество: бактерии Bacillus amyloliquefaciens (former subtilis) str. QST 713 -14,1 г/л

Култура Вреда Доза Допълнителна информация Каран. срок
Рапица Склеротиния 200 – 800 мл/дка ВBCH 60-69 (10% от цветовете на главния цветонос отворени, нарастване на главния цветонос – край на цъфтежа)

  • Брой мин/макс приложения – 2
  • Интервал между приложенията – 5
  • Вода л/дка мин/макс – 10 -40 л/дка
Лоза Сиво гниене 400 мл/дка Внася се във фаза BBCH 60-89 (първите реси се освобождават от пъпките – плодът е готов за беритба)

  • Брой мин/макс приложения – 4
  • Интервал между приложенията – 5
  • Вода л/дка мин/макс – 10 -150 л/дка
Картофи Струпясване 250 – 500 мл/дка Внася се във фаза BBCH 00 (сухо семе) Почвено приложение в редовете на културата

  • Брой мин/макс приложения – 1
  • Вода л/дка мин/макс – 20 -50 л/дка
Домати Бактериен пригор 400 – 800 мл/дка Внася се във фаза BBCH 13-89 (трети същински лист – пълна зрялост)

  • Брой мин/макс приложения – 6
  • Интервал между приложенията – 5
  • Вода л/дка мин/макс – 20 -150 л/дка
Бактериоза
Сиво гниене
Бактерийно петносване Оранжерийно производство

Внася се във фаза BBCH 13-89 (трети същински лист – пълна зрялост)

  • Брой мин/макс приложения – 6
  • Интервал между приложенията – 5
  • Вода л/дка мин/макс – 20 -150 л/дка
Фузарийно увяхване 1000 мл/дка Внася се във фаза BBCH 0-13 (сухо семе – трети същински лист)

  • Брой мин/макс приложения – 1
  • Вода л/дка мин/макс – 20 -150 л/дка
Круша Черни петна 400 – 800 мл/дка  Внася се във фаза BBCH 60-79 (отворени първи цветове – плодовете са достигнали 90% от окончателния си размер)

  • Брой мин/макс приложения – 6
  • Интервал между приложенията – 3
  • Вода л/дка мин/макс – 50 -150 л/дка
Огнен пригор
Ябълка Огнен пригор 400 – 800 мл/дка  Внася се във фаза BBCH 60-79 (отворени първи цветове – плодовете са достигнали 90% от окончателния си размер)

  • Брой мин/макс приложения – 6
  • Интервал между приложенията – 3
  • Вода л/дка мин/макс – 50 -150 л/дка
Краставици Сиво гниене 400 – 800 мл/дка Оранжерийно производство
Внася се във фаза BBCH 13-89 (трети същински лист на главното стъбло е напълно разтворено – пълна зрялост: плодовете са с типичен цвят на зрялост)

  • Брой мин/макс приложения – 6
  • Интервал между приложенията – 5
  • Вода л/дка мин/макс – 20 -150 л/дка
Черно стъблено гниене
Пипер Бактериен пригор 400 – 800 мл/дка Внася се във фаза BBCH 13-89 (трети същински лист – пълна зрялост)

  • Брой мин/макс приложения – 6
  • Интервал между приложенията – 5
  • Вода л/дка мин/макс – 20 -150 л/дка
Бактериоза
Сиво гниене
Бактерийно петносване Оранжерийно производство

Внася се във фаза BBCH 13-89 (трети същински лист – пълна зрялост)

  • Брой мин/макс приложения – 6
  • Интервал между приложенията – 5
  • Вода л/дка мин/макс – 20 -150 л/дка
Патладжан Бактериен пригор 400 – 800 мл/дка Внася се във фаза BBCH 13-89 (трети същински лист – пълна зрялост)

  • Брой мин/макс приложения – 6
  • Интервал между приложенията – 5
  • Вода л/дка мин/макс – 20 -150 л/дка
Бактериоза
Сиво гниене
Бактерийно петносване Оранжерийно производство

Внася се във фаза BBCH 13-89 (трети същински лист – пълна зрялост)

  • Брой мин/макс приложения – 6
  • Интервал между приложенията – 5
  • Вода л/дка мин/макс – 20 -150 л/дка
Праскова Бактериоза 400 – 800 мл/дка Внася се във фаза BBCH 57-89 (отворени първи цветове – плодовете са достигнали 90% от окончателния си размер до фаза консумативна зрелост)

  • Брой мин/макс приложения – 6
  • Интервал между приложенията – 5
  • Вода л/дка мин/макс – 50 -150 л/дка
Кафяво гниене
Маруля Бактериоза 400 – 800 мл/дка Марули (при два цикъла на отглеждане в оранжерии)

Внася се във фаза BBCH 13-49 (разтворен трети същински лист – формирана цялата листна маса)

  • Брой мин/макс приложения – 6
  • Интервал между приложенията – 5
  • Вода л/дка мин/макс – 20 -100 л/дка
Сиво гниене
Склеротиния
500 мл/дка Внася се във фаза BBCH 0-13 (сухо семе – разтворен трети лист)

  • Брой мин/макс приложения – 1
  • Вода л/дка мин/макс – 20 -50 л/дка
Струпясване
Череша Бактериоза 400 – 800 мл/дка Внася се във фаза BBCH 57-89 (отворени първи цветове – плодовете са достигнали 90% от окончателния си размер до фаза консумативна зрелост)

  • Брой мин/макс приложения – 6
  • Интервал между приложенията – 5
  • Вода л/дка мин/макс – 50 -150 л/дка
Кафяво гниене
Слива Бактериоза 400 – 800 мл/дка Внася се във фаза BBCH 57-89 (отворени първи цветове – плодовете са достигнали 90% от окончателния си размер до фаза консумативна зрелост)

  • Брой мин/макс приложения – 6
  • Интервал между приложенията – 5
  • Вода л/дка мин/макс – 50 -150 л/дка
Кафяво гниене
Кайсия Бактериоза 400 – 800 мл/дка Внася се във фаза BBCH 57-89 (отворени първи цветове – плодовете са достигнали 90% от окончателния си размер до фаза консумативна зрелост)

  • Брой мин/макс приложения – 6
  • Интервал между приложенията – 5
  • Вода л/дка мин/макс – 50 -150 л/дка
Кафяво гниене
Тегло Няма
разфасовка

1 л, 100 мл, 50 мл

Shopping Cart
Scroll to Top